Barion Pixel

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő törölje a rá vonatkozó személyes adatokat. Ezen kívül az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó személyes adatokat géppel olvasható formátumban (pl.: JSON, CSV, XML) megkapja.

A regisztrált felhasználó a fiókjába történő bejelentkezéskor a személyes adatainak törlésére és letöltésére szolgáló gombbal minden adatát törölni tudja a webáruházból.

Menü
Ár:
2.890 Ft (2.276 Ft + ÁFA)
Menny.:fm

LED szalag, 2835, 60 SMD/m, meleg fehér, beltéri, hajlítható CIKK-CAKK

Ár:
2.890 Ft (2.276 Ft + ÁFA)
Menny.:fm
Cikkszám: XE-LM-XE0711
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Beltéri LED szalag 60 db 120 fokos megvilágítási szögű SMD LED-del, mely 3 LED-enként darabolható. Egyedileg gyártott, cikk-cakk kialakításának köszönhetően ovális vagy kör kialakítású helyeken is alkalmazható. Kiválóan alkalmas minden nem sík beltéri felület megvilágítására. A LED-ek sűrű elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes homogén fénycsík valósítható meg. A LED-ek fényerősségének nagysága miatt alkalmas általános vagy helyi világítási célokra. A termék 12 Volt stabilizált feszültséggel működik.

Felhasználási területek:

Főbb felhasználási területei a dekor és reklámiparban különböző nem sík alakzatú beltéri megvilágítások kivitelezése. Pl.: üveg és plexi polcok élvilágítása, peremvilágítás, fénycsíkok, polcvilágítás, vitrinvilágítás, kontúrmart plexi táblavilágítás. Fényerejének köszönhetoen alkalmas konyhai pultvilágítás vagy egyéb helyi világítás kivitelezésére. 
Névleges teljesítmény 14,4W
LED-ek típusa 2835 COB SMD
LED-ek száma méterenként 60db
Tápfeszültség 12V DC
Világítási szög 120°
Fény színe Meleg fehér
Védelem IP20
Élettartam 50.000 óra
Szalag szélessége 6mm
Garancia 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!