Barion Pixel

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő törölje a rá vonatkozó személyes adatokat. Ezen kívül az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó személyes adatokat géppel olvasható formátumban (pl.: JSON, CSV, XML) megkapja.

A regisztrált felhasználó a fiókjába történő bejelentkezéskor a személyes adatainak törlésére és letöltésére szolgáló gombbal minden adatát törölni tudja a webáruházból.

Menü
Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db

LEDMEDICAL kézi fertőtlenítő UVC lámpa

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: XE-SK-XE-2875
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

 

Alkalmas otthoni, irodai és utazási célokra.

Használható: pl.: kanapék, ágyneműk, ruhák, fogkefék, poharak, ékszerek, órák, matracok és egyebek fertőtlenítésére.

Az ultraviola (UV) fertőtlenítő technológia régóta ismert, de a LED-es UV-fertőtlenítés egy új lehetőség a védekezés területén, mely számos előnnyel jár a kémiai, vegyszeres lehetőségekkel szemben:

  • Nem lehet túladagolni
  • Nem gyárt mellékterméket, toxinokat
  • Nem bocsát ki illékony szerves vegyületeket (VOC)
  • Nem igényli a veszélyes anyagok tárolását
 

Az UVc LED gyártása során kihasználták az UV-fertőtlenítés előnyeit, a hagyományos UV-fényforrások hátrányainak kiküszöbölésével.

A UVc-sugárzás 250-280 nm-ig terjedő hatótávolságon belül megöli a baktériumokat, vírusokat és más mikrobákat a DNS-ük megtámadásával.(1-es ábra)

Az UVc fény képes áthatolni a sejtek mikroorganizmusain, és megzavarja a DNS molekulák szerkezetét. (2-es ábra) Ez úgy történik, hogy elpusztítja a genetikai információkat a DNS-en belül, a mikroorganizmusok viszont elveszítik reprodukciós képességüket és megsemmisülnek, inaktívvá és ártalmatlanná teszi őket. Az UVc germicid jellege jól alkalmazható olyan mikroorganizmusok kezelésére, amelyek rendkívül ellenállóak a vegyi fertőtlenítőszerekkel szemben, mivel nem képesek az UV sugárzással szembeni immunitás kialakítására. Különböző kórokozóknak egyedi ellenállásai vannak az UV fénnyel szemben, néhány nagyon fogékony, míg mások több UVc-expozíciót igényelnek a teljes inaktíváláshoz. Ennek az UVc-lámpának a kialakítása kihasználja a helyi áramlást és az optikai hatásokat a fertőtlenítés teljes mennyiségére integrálva, ez meglehetősen lényeges. A cél patogénekben bekövetkező változások újabb kulcsfontosságú tényezőt jelentenek, melyek befolyásolják az adagolási követelményeket. Nincs egyetlen megoldás minden problémára.

A higanylámpákkal ellentétben a LEDMEDICAL UVc lámpáinak nincs szükségük felmelegedési és lehűlési időre a teljes fertőtlenítő hatás eléréséhez, ezzel jelentős energiát és időt takarítanak meg. A beépített jelenlét-, illetve optimalizálja a működési időt, tovább növelve a készülék élettartamát. A LEDMEDICAL termék további előnye, hogy az UVc-fertőtlenítést hatékonyabbá teszi a beépített ventilátor segítségével. Az UVc-sugárzás hihetetlenül hatékony erőforrás lehet a fertőtlenítésben. Várható élettartama és megbízhatósága meghaladhatja más termékekét. Az UVc LED biztonságos és környezetbarát, és olyan tervezettségbeli rugalmasságról tanúskodnak, ami más UV forrásokról nem mondható el.

UVC LED KÉZI FERTŐTLENÍTŐ

  • Rendkívül hatékony sterilizálás, széles tartományban
  • Utazásnál is praktikus
  • Intelligens szemvédelem
  • Nagy kapacitású beépített akkumulátor, hosszú üzemidő
  • Biztonságos gyerekzár
 

BEVEZETÉS

Ez a termék egy hordozható fertőtlenítő és sterilizáló lámpa. A LED fertőtlenítő és sterilizáló technológiájának köszönhetően a csírák több, mint 99%-át elpusztítja. A terméknek nincs sugárzása, bármikor, bárhol védheti vele egészségét.

1. Filip panel, 2. Jelzőlámpa, 3. Töltő aljat, 4. Gyermek biztonsági zár, 5. Sterilizáló gomb, 6. UV LED dióda

1. Üzemeltetés

Tartsa a lámpát a kezében, a LED-es felület lefelé nézzen! Nyissa ki a gyerekzárat, nyomja meg a sterilizáló gombot a folyamat megkezdéséhez! A BE/KI kapcsoló gomb megnyomásával bármikor leállíthatja a lámpa működését, a lámpa kikapcsol, miután a kék fény háromszor felvillan. Sterilizálási módban a LED diódák automatikusan kikapcsolnak, ha a lámpát megfordítjuk. Ha visszafordítjuk normál helyzetbe, a sterilizálási folyamat folytatódik.

2. Töltési utasítások

A töltéshez csatlakoztassa az 5 V/ 2 A adaptert vagy mobil tápegységet a töltő aljzatba. Töltés közben a piros lámpa mindig világít, a teljes töltöttség után kialszik.

3. Az akkumulátor lemerülésének jelzése

Ha az akkumulátor töltöttségi szintje túl alacsony a fertőtlenítő folyamat során, a termék automatikusan alvó állapotba kapcsol, miután a kék fény ötször felvillan.

TERMÉKHASZNÁLAT

Alkalmas otthoni, irodai és utazási célokra. Használható pl.: kanapék, ágyneműk, ruhák, fogkefék, poharak, ékszerek, órák, matracok és egyebek fertőtlenítésére.

Figyelmeztetés! Ne nézzen bele a fénybe!

Méret 36,5x42x233,7 mm
Anyag ABS
Szín fehér
Feszültség DC 5V 2A
Max. teljesítmény 7W
Akku kapacítás 1200 mAh
Üzemidő 50 perc
Töltési idő 4 óra
Töltést jelző LED Vörös
Működést jelző LED Kék
LED darabszáma 16 db
UV hullámhossz UVC 270-280 nm UVA 395-400 nm
UV LED élettartam 10000 óra
Töltési interfész TYPE-C
Főkapcsoló Van
G-szenzor Van
Alkalmazási terület Felületek fertőtlenítése
Tömeg 160g
Garancia 1év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!