Barion Pixel

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő törölje a rá vonatkozó személyes adatokat. Ezen kívül az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó személyes adatokat géppel olvasható formátumban (pl.: JSON, CSV, XML) megkapja.

A regisztrált felhasználó a fiókjába történő bejelentkezéskor a személyes adatainak törlésére és letöltésére szolgáló gombbal minden adatát törölni tudja a webáruházból.

Menü

LED csillagos égbolt

Cikkszám: XE-SGY-XE0967
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A LED csillagos égbolt meglehetősen élethűen visszaadva a nyár esti tiszta csillagos égbolt hangulatát, az álmennyezet különböző méretű (3-5-10mm), különböző színárnyalatú -hideg,  meleg fehér vagy színes (RGB)- és különböző szögben fényt sugárzó LED-ek felhasználásával készül. A felület, amelybe a ledek elhelyezésre kerülnek, lehet műanyag vagy opál vagy víztiszta plexi , valamint natúr, festett vagy tetszés szerint választható nyomtatott, laminált grafikával. Előnye, hogy rendkívül hosszú az élettartama, könnyen, akár vegyileg is tisztítható pl. orvosi rendelőkben, steril szobákban is használható.

 A "csillagok" tündöklése beépített vezérlővel működik, amely véletlenszerűen kialakított led csoportokat tetszés szerint előzetesen kiválasztott sebességgel és időtartammal működteti. A ledek elhelyezkedése a csillagos álmennyezetben véletlenszerű, de egyenletes eloszlású négyzetméterenként. Az álmennyezet formája síkban tetszőleges lehet, egyszerűbb formákkal, mint például kör, négyzet vagy téglalap. Nagyon tetszetős az egyedi kívánság szerint készített hullámvonal, virág vagy akár üstökös alak. A led csillagos égbolt mérete is ízlés szerint alakítható, nincs megkötés sem szélességben, sem hosszúságban.

Termékünkre 24 hónap teljes körű garanciát vállalunk!


Kérje egyedi árajánlatunkat elérhetőségeink valamelyikén!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!