Barion Pixel

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő törölje a rá vonatkozó személyes adatokat. Ezen kívül az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó személyes adatokat géppel olvasható formátumban (pl.: JSON, CSV, XML) megkapja.

A regisztrált felhasználó a fiókjába történő bejelentkezéskor a személyes adatainak törlésére és letöltésére szolgáló gombbal minden adatát törölni tudja a webáruházból.

Menü
Ár:
1.390 Ft (1.094 Ft + ÁFA)

LED spot MR16 7W, 500lm, meleg fehér, 12V AC/DC 2 év garancia

Ár:
1.390 Ft (1.094 Ft + ÁFA)
Cikkszám: XE-AD-XE1278
Elérhetőség: Nem rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

MR16 foglalatú halogén spot lámpák cseréjére alkalmas LED égő. Ez a típusú LED égő kisfeszültségű, 12V-os egyenáramról (12V DC) működik, ezért ehhez a típusú égőhöz szükség lesz stabil feszültségű 12V-os egyenáramú (DC) tápegységre. Egyes típusú égők dobozán feltüntetésre került a váltóáramú (AC) betáplálás lehetősége is, de nem minden esetben fogják a már meglévő, halogént üzemeltető trafók működtetni. Ennek az oka, a túl alacsony teljesítményfelvétel, amely nem indítja be a trafók működését, ilyenkor az égő villoghat. A másik hátrány, hogy a váltóáramú tápegységek nem stabilizáltak, ami csökkenti az égő élettartamát. Ezért javasoljuk minden esetben a tápegység cseréjét 12V DC tápegységre.

Foglalat MR16
Feszültség 12V AC/DC
Fogyasztás 7W
Fényerő 500lm
Szín 3000K meleg fehér
Fényerőszabályzás Nem
Világítási szög 110°
Védettség IP20
Méret d=50mm, h=50mm
Garancia 24 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!