Barion Pixel

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő törölje a rá vonatkozó személyes adatokat. Ezen kívül az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó személyes adatokat géppel olvasható formátumban (pl.: JSON, CSV, XML) megkapja.

A regisztrált felhasználó a fiókjába történő bejelentkezéskor a személyes adatainak törlésére és letöltésére szolgáló gombbal minden adatát törölni tudja a webáruházból.

Menü
Ár:
1.091 Ft (859 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Mini LED dimmer, fényerőszabályzó max.48W

Ár:
1.091 Ft (859 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: XE-LD-XE0767
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

LED szalag fényerőszabályzására alkalmas mini nyomógombos dimmer. A vezérlő mindösszesen 4cm, amelyhez 10 cm vezeték tartozik. A vezérlő DC csatlakozóval szerelt.

(MODE) - megnyomására a fényjáték programok érhetőek el. A fényjáték programok közötti váltás a MODE gomb ismételt megnyomásával történik.
- 1. program: Véletlenszerű pulzálás (5 sebesség)
- 2. program: Pulzálás 0-100% fényerőig (5 sebesség)
- 3. program: Stroboszkóp (5 sebesség)
- 4. program: Villogtatás (5 sebesség)

(SPEED/BRIGHT) - gomb megnyomásával fényjáték program esetén a sebességet állítjuk, fény program esetén a fényerőt. A fényerő 8 fokozatban állítható (12.5%-os lépésközök). Hosszan megnyomva ki- és bekapcsolás.

(LIGHT) - gomb megnyomásával a fény programba kerülünk, a szalag folyamatosan világít, lehetőség adódik a középső (BRIGHT) gombbal a fényerőt állítani.

Feszültség DC 12-24V
Max. teljesítmény 48W/12V DC
Védelem IP20
Csatlakoztatás DC csatlakozó
Méret 40X13X4mm
Garancia 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!